το γραφειο μας

Λειτουργώντας από το 1989, το Ασφαλιστικό Πρακτορείο Κοντοκώστα είναι διαχρονικά κοντά στους πελάτες του, προσφέροντας υπηρεσίες διαμεσολάβησης πάντα με εχεμύθεια και επαγγελματισμό. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας καθώς και η αξιοπιστία των λύσεων που παρέχουμε είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας μας για βελτίωση και της συνεργασίας μας με κάποιες από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς.

Πιστοί στις αξίες μας συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα το έργο μας και σας καλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ανακαλύψουμε μαζί τον ιδανικό τρόπο να καλύψετε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Κωνσταντίνος Κοντοκώστας

κωνσταντινος κοντοκωστας

Ο Κωνσταντίνος Κοντοκώστας γεννήθηκε το 1986 στη Βέροια. Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή χρηματοοικονομικών και ελεγκτικών σπουδών και έκτοτε εργάζεται στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο Κοντοκώστα. Είναι 2ης γενιάς ασφαλιστής, κατέχει τον τίτλο του ασφαλιστικού πράκτορα, διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και είναι υπεύθυνος για την εναρμόνιση του γραφείου με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις του κλάδου.